Αποστόλης Αϊβαλής

Λίγα λόγια για τον Αποστόλη Αϊβαλή – Business Strategy Mentor, Serial Entrepreneur

Tolis Aivalis (casual)Ο Αποστόλης Αϊβαλής είναι ένας καινοτόμος χαρακτήρας που σκέφτεται στρατηγικά. Του αρέσει να εμπνέεται από καινοτόμους ανθρώπους και να τους βοηθά να κάνουν την ιδέα τους πράξη και αργότερα μια μεγάλη επιχείρηση. Ως ενεργή «γέφυρα» με την SiliconValley, California βοηθά επιχειρήσεις να ξεκινήσουν, να μεγαλώσουν, να επεκταθούν, να βρούνε χρήματα και αργότερα να κάνουν exit. Tomotto του είναι “alwaysleadneverfollow”.

Έχει πάνω από 16 χρόνια εμπειρία ως Clevelexecutive αλλά και ως BusinessStrategyMentor σε πολλάstartups, με επιτυχίες σε χώρους Internet, Gaming, Music, SocialMedia, Advertising, Media, Mobile.

Δημιούργησε διάφορες εταιρίες όπως την AIVAL.COM το 1999 και την SOCIALBRANDS το 2007. Δημιούργησε επίσης το WEBAWARDSevent το 1998 που τώρα είναι τα ERMISWEBAWARDS και το STARTUPDAYevent το 2009. Τελευταία προωθεί και ένα πολύ φιλόδοξο επιχειρηματικό χώρο (incubator) στην Ελλάδα.

Είναι start-up mentor στα Startup Weekend, Startup Live (Ευρώπη), στο Ignite, Vator, Plug & Play (Καλιφόρνια Silicon Valley). Τέλος είναι μέλος των Europeanmentorsnetwork στην Ευρωπαϊκή κοινότητα.

Βρείτε τον εδώ: about.me/aivalis

Advertisement