Ελίνα Γιαχαλή

Λίγα λόγια για την Ελίνα Γιαχαλή – Small Business Coach – NLP Life Coach

elinaΗ Ελίνα Γιαχαλή σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ελληνοαμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδος, Deree με ειδικότητα στο Marketing Management. Συνέχισε τις σπουδές της στην Νευρογλωσσολογία και την Ψυχογλωσσολογία μέσω του Πανεπιστημίου του Cambridge και αργότερα πιστοποιήθηκε ως Προπονήτρια Ζωής – Motivational Life Coach, Σύμβουλος Κοινωνικής και Συναισθηματικής Νοημοσύνης – Social and Emotional Intelligence Coach, και Νευρογλωσσική Προγραμματίστρια-NLP Master Practitioner από την Διεθνή Κοινότητα Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού μέσω της NLP Global στην Ολλανδία. Aκολούθησαν σπουδές μέσω του International Coach Academy πάνω σε θέματα Business όπως Βranding, Facebook Marketing και Online Product Development.

Ως εισηγήτρια παραδίδει σεμινάρια, και εργαστήρια πάνω σε θέματα όπως: Δεξιότητες Επικοινωνίας, Συναισθηματική και Κοινωνική Νοημοσύνη, Διαχείριση Στρες, Στρατηγική, Ηγεσία, Social Media Marketing και άλλα.

Έχει συντάξει και ήταν εισηγήτρια του κύκλου σεμιναρίων “ Ο συνεργάτης κλειδί” στο Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο.

Αρθρογραφεί τακτικά στο epixeiro.gr το  Lifesharing.gr και άλλα ιντερνετικά περιοδικά.

Άρθρα της έχουν κατά καιρούς  φιλοξενηθεί από το περιοδικό Psychology το Madame Figgaro και άλλα περιοδικά.  Μπορεί κάποιος να διαβάσει κείμενα της πατώντας εδώ,  και εδώ.

Μπορεί κάποιος να συνδεθεί με την Ελίνα Γιαχαλή

Μέσω του website:http://lifecoachelina.com/

Στην Linkedin: http://www.linkedin.com/pub/elina-giachali/30/153/833

Στο Facebook: https://www.facebook.com/life.coach.elina

Advertisement