Κατερίνα Τσεμπερλίδου

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Τσεμπερλίδου – Συγγραφέα και Δημιουργό του ιστότοπου www.tsemperlidou.gr – Ευτυχία

k. tsemperlidouΗ Κατερίνα Τσεμπερλίδου έχει σαν προσωπικό της motto τη φράση: “She is getting better, not older”.

Είναι δημιουργός του ελληνικού ιστότοπου www.tsemperlidou.gr – Ευτυχία, με πρωτότυπο content για την ευτυχία και για τη θετική και ενδιαφέρουσα πλευρά της ζωής.

Είναι συγγραφέας 11 βιβλίων, μεταξύ των οποίων η συλλογή διηγημάτων «Όχι πια sex, μόνο φίλοι» και το πρώτο βιβλίο θετικής σκέψης στην Ελλάδα «Η ευτυχία είναι απόφαση».

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της βιβλίο με τον τίτλο «Ψυχική Μπουγάδα» από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου σπούδασε Νομικά αλλά από μια σύμπτωση βρέθηκε στη διαφήμιση. Εργάστηκε σε μία μόνο διαφημιστική εταιρία, στην ΑΔΕΛ – Saatchi & Saatchi σαν κειμενογράφος, δημιουργικός διευθυντής και στη συνέχεια σαν μέτοχος και Πρόεδρος της εταιρίας για 13 χρόνια.

Δημιούργησε πάνω από 500 επιτυχημένες καμπάνιες για εμπορικούς και ανθρωπιστικούς σκοπούς και συνέβαλε αποφασιστικά στην επιτυχία γνωστών μαρκών. Έγραψε τα σλόγκαν: «Γάλατα υπάρχουν πολλά, ΝΟΥΝΟΥ όμως ένα», «Με ένα Άρλεκιν, ξεχνιέμαι», «ΙΟΝ Αμυγδάλου, η πρώτη σου αγάπη και παντοτινή», «Και ΝΟΥΝΟΥ και light».

Καθοδηγώντας την ομάδα της, βοήθησε την ΑΔΕΛ να κερδίσει 324 βραβεία δημιουργικότητας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ανάμεσα στα οποία και το μοναδικό για τη χώρα μας,  Χρυσό Λιοντάρι του Φεστιβάλ των Καννών.

Έχει εκλεγεί για πολλά χρόνια σαν μέλος ή Γενικός Γραμματέας ή  Αντιπρόεδρος στα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας, στο Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας και στο Ινστιτούτο Επικοινωνίας. Διετέλεσε Πρόεδρος στο 5ο Φεστιβάλ Διαφήμισης στην Ελλάδα.

Advertisement