Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ

Λίγα λόγια για το Ρομπερτ Ηλιας Νατζεμυ

natzemyO Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 30 βιβλίων. Πάνω από 130,000 από τα βιβλία του βρίσκονται στα σπίτια  Ελλήνων αναγνωστών, επειδή πραγματικά  βελτιώνουν την ζωή του αναγνώστη, με απλά λόγια, κατανοητά σε όλους.

Είναι ιδρυτής του Πνευματικού Κέντρου «AΡΜΟΝΙΚΗ ΖΩΗ» στο Χαλάνδρι. Έχει κάνει πληθώρα σεμιναρίων και  ομιλιών με πνευματικό περιεχόμενο,  που βρίσκονται σε περίπου 500 CD και DVD ευρείας κυκλοφορίας.

Είναι δημιουργός του γνωστού 6ετους ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ καθώς και άλλων 50 σεμιναρίων μικρότερης διάρκειας, στα οποία συνθέτει αρχαίες πνευματικές αλήθειες και διδασκαλίες με σύγχρονες γνώσεις και τεχνικές, δημιουργώντας πρωτότυπα βιωματικά σεμινάρια, μέσω των οποίων μπορεί κάθε άνθρωπος να απελευθερωθεί  από ψευδαισθήσεις, πεποιθήσεις, προγραμματισμούς, συναισθήματα και προκαταλήψεις, που εμποδίζουν την ευτυχία, την ελευθερία, την ηρεμία, την αγάπη και την σύνδεση του με τους άλλους ανθρώπους. Οι διδασκαλίες του είναι βαθιές και ουσιαστικές, αλλά εύκολα κατανοητές από τον καθένα.

Είναι Αμερικανός στην καταγωγή, αλλά ζει στην Ελλάδα μόνιμα από το έτος 1976. Έχει σπουδάσει  χημικός μηχανικός στην Αμερική και έχει εργαστεί σε διεθνή εταιρία για 2 χρόνια. Παραιτήθηκε από τη θέση του για να αναζητήσει έναν πιο ταιριαστό με τις ιδέες και την προσωπικότητα του τρόπο ζωής, αναζητώντας ένα ιδιαίτερο γι’ αυτόν νόημα στη ζωή του.

Για αρκετά χρόνια ερεύνησε μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών, συστημάτων και πηγών γνώσης. Σαν αποτέλεσμα αυτής της έρευνας, κατέληξε να επιλέξει έναν τρόπο ζωής που κεντρικό του άξονα είναι η αφοσίωση και η υπηρεσία προς την κοινωνία, μέσα από την συγγραφή βιβλίων με πνευματικό περιεχόμενο, τη διδασκαλία και την οργάνωση σεμιναρίων αυτογνωσίας, προσωπικής αυτοβελτίωσης και πνευματικής εξέλιξης.

Με τα ιδανικά και τον χαρακτήρα παραμένει, παρά την δημοσιότητά του, ένας απλός άνθρωπος, που είναι πρόθυμος να βοηθήσει με κάθε τρόπο τους ανθρώπους γύρω του, όταν του το ζητούν.

Βιβλια του Ρομπερτ στα Ελληνικα ειναι:
1. ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
2. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
3. ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
4. ΣΑΡΑΜ – Οι Περιπέτειες μιας Ψυχής –
5. ΟΡΑΜΑ ΖΩΗΣ
6. ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ
7. ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ & ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
8. ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΡΜΟΝΙΑ – Α.Α. τόμος 1 (Ομαδική Συνεργασία)
9. H ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ
10. ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ – Α.Α. τ. 2  (Ομαδική Συνεργασία)
11. ΣTOXAΣMOI ZΩHΣ
12. ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ
13. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ
14. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ  ΑΑ. Τ 3
15. 25  ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ
16. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ  (Ομαδική Συνεργασία)
17. ΕΠΙΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
18. ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
19. ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ
20. H ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ
21. ΕΜΕΙΣ & ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ
22. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
23. O ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
24. ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ
25. ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ
26. ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
27. ΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ
28. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ
29. ΔΙΑΤΡΟΦΗ για ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ
30. ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Ομαδική Συνεργασία)

Για λεπτομέρειες για τα βιβλία, CD, DVD και δωρεάν ομιλίες στο ίντερνετ, δείτε τις ιστοσελίδες www.HolisticHarmony.com  και www.HolisticHarmony.com/greek  armoniki@HolisticHarmony.com

Για λεπτομέρειες για τα βιβλία, CD, DVD και δωρεάν ομιλίες στο ίντερνετ, δείτε τις ιστοσελίδες www.HolisticHarmony.com  και www.HolisticHarmony.com/greek  armoniki@HolisticHarmony.com

Advertisement