Η εκδήλωση

19,20,21 Σεπτεμβρίου 2014 – Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων – Ακαδημίας 50

(Αμφιθέατρο Τρίτση – Αίθουσα Europe Direct)

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 16:00 – 21:00, Σάββατο 9:00 – 21:00, Κυριακή 9:00 – 14:30

Είσοδος Ελεύθερη

~~~~~~~~~~~~~~~~

Ελάτε να συν-ομιλήσουμε για το όραμα μας και συν-δημιουργήσουμε τον κόσμο που ονειρευόμαστε!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προσωπικότητες από όλους τους τομείς της ανθρώπινης δράσης και εσείς συναντιoύνται και συζητούν με κεντρικό θέμα – ερώτημα: «Πώς θέλουμε να είναι ο κόσμος μας και τι μπορεί να κάνει ο καθένας από εμάς για να συμβάλλει στη δημιουργία ενός ομορφότερου κόσμου στις 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2014 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Αμφιθέατρο ΤρίτσηΑίθουσα Europe Direct, Ακαδημίας 50).

Το πρώτο φεστιβάλ «Νέες Ματιές στον Κόσμο μας» πραγματοποιήθηκε πέρσι στην Αθήνα σε μια ιδιαίτερα «ζεστή» ατμόσφαιρα, με πολλή μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή του κόσμου, καθ’ όλη τη διάρκειά του, αφήνοντας συναισθήματα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον.

Φέτος η συζήτηση αφορά στους βασικούς τομείς της ανθρώπινης δράσης: τις ανθρώπινες σχέσεις, την παιδεία και την εκπαίδευση, την τέχνη και τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την αειφορία, την υγεία και τη διατροφή, την πνευματική δράση και τον πνευματικό ακτιβισμό, τη δικαιοσύνη και τη διακυβέρνηση, την οικονομία, τα Μ.Μ.Ε., την επιστήμη, την τεχνολογία, την κοινωνική καινοτομία και την κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Οι ομιλίες και οι συζητήσεις πλαισιώνονται από βιωματικά εργαστήρια, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις  και την ενεργή συμμετοχή του κόσμου.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο, στην διπλανή αίθουσα του Europe Direct, ένας ξεχωριστός κόσμος περιμένει τους μικρούς μας φίλους με παράλληλα εργαστήρια, παραμύθια, θεατρικά και άλλα παιχνίδια και ευκαιρίες δημιουργικής απασχόλησης.

Την τελευταία ημέρα το απόγευμα καλωσορίζουμε μικρούς και μεγάλους, στον Πολυχώρο Πολιτισμού – Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός) για να ολοκληρώσουμε το τριήμερο μαζί, με έναν ξεχωριστό τρόπο, συζητώντας και σχεδιάζοντας τον δικό μας ομορφότερο κόσμο!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct και του Σημείου Πολιτισμού «Χυτήριο».

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι οι Δροσοσταλίδα, Δικτυογένεσις, Εναλλακτική Δράση, Ενάτη Εναλλακτική Τηλεόραση, Ενημερωτικά Γράμματα και InspireYourLife.gr.

Ο δημιουργικός σχεδιασμός του επικοινωνιακού υλικού έχει γίνει από την Κορίννα Μιχαηλίδου (https://www.behance.net/corinnacat).

PrintPrint

 

Advertisement

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s