Προφιλ

DSC06035

  Στέλλα Γαμβρέλλη

  Δικηγόρος Αθηνών
Μ.Δ.Ε. Δημοσίου Δικαίου
LL.M. Ευρωπαϊκού Δικαίου
Διαπ. Διαμεσολαβήτρια

Ηλ. διεύθυνση: gamvrelli@gmail.com
Τηλ: + 30 210 3240604

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Είναι Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις, (Facilit8 – Αθηναϊκό Κέντρο Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Προμηθέας – ΥΔΔΑΔ) και συντονίστρια δημοσίων διαλόγων (Mediators Beyond Borders International).

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Εν συνεχεία ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (LL.M. Eur.) «Ευρωπαϊκή Ενοποίηση» στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο του  Πανεπιστημίου του Saarland, Saarbrücken Γερμανίας, με ειδίκευση στο Δίκαιο Προστασίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και στο Δίκαιο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς και το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στο «Δημόσιο Δίκαιο» με κατεύθυνση στο Δικαιο της Κοινωνίας της Πληροφορίας (Προστασία Προσωπικών Δεδομένων) από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επιπλέον έχει εκπαιδευθεί στις μεθόδους της συμμετοχικής ηγεσίας (Systemic Innovation Zone  Hellas) και της μη βίαιης επικοινωνίας (M. Rosenberg).

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε εταιρείες, οργανισμούς, ομάδες πολιτών και ιδιώτες, συμβουλεύοντας και υποστηρίζοντας τους τόσο σε νομικά τους θέματα, όσο και στο πλαίσιο της διαχείρισης συγκρούσεων, της κατάρτισης συμφωνιών, της λήψης αποφάσεων και της ανάπτυξης δεξιοτήτων, βοηθώντας τους να επεκταθούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Μιλάει άπταιστα αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά.

 

 

Advertisement