Άγγελος Βιαννίτης

Ο Dr. Άγγελος Βιαννίτης είναι ψυχολόγος Ph.D, ψυχολόγος και κλινικός υπνοθεραπευτής. Σπούδασε στο East Anglia University στην Αγγλία, ενώ ειδικεύτηκε στην μελέτη Διαφοροποιημένων Καταστάσεων Συνείδησης, ιδιαίτερα στην Ύπνωση και το Ονείρεμα. Κατά την παραμονή του σε Θιβετανικό μοναστήρι ειδικεύτηκε στην Ονειρική Γιόγκα Mi -Lam.

Είναι συνεργάτης διεθνών οργανισμών – Assosiation for the Study of Dreams – και ινστιτούτων – Lucidity Institute – λαμβάνοντας μέρος σε συνέδρια και ημερίδες κυρίως με θέμα τις θεραπευτικές εφαρμογές της ονειρικής δραστηριότητας. Έχει πάρει μέρος σε ερευνητικά προγράμματα σε Αγγλία και Αμερική για την ανάπτυξη του Συνειδητού Ονειρέματος.

Από το 1998 έχοντας ιδρύσει το Ονειρικό Εργαστήρι και – παράλληλα με την ερευνητική και θεραπευτική του δραστηριότητα – ασχολείται με διαλέξεις, συντονισμό ομάδων για Ανάλυση Ονείρων και Dream Work εφαρμογών,βιωματικά σεμινάρια κ.α.

Είναι ιδιαίτερα γνωστός απο την αρθογραφία του στον περιοδικό τύπο – ΑΡΜΟΝΙΑ, ΑΒΑΤΟΝ, ΑΣΤΡΑ&ΟΡΑΜΑ, Yoga, ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ κ.α – αλλά και την παρουσίασή του σε τηλεοπτικά προγράμματα με ανάλογα θέματα.

Advertisement

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s