Ανθή Μπελλέ

profile photoΗ Ανθή είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας (BSc) του Πανεπιστημίου Surrey της Αγγλίας, πιστοποιημένη Life Coach από το Κ.Ε.Κ. του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών του ίδιου Πανεπιστημίου. Εκπαιδεύτηκε στη Γνωσιακή Αναλυτική Ψυχοθεραπεία αλλά την κέρδισε η ψυχοθεραπεία Gestalt. Έχει ολοκληρώσει το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα του San Fransisco Gestalt Institute, με βασικούς διδάσκοντες τον Bud Feder, Morgan Goodlander, Gonzague Masquelier και Dorothy Charles. Εκπαιδεύτηκε στο Ψυχογενετικό Σύστημα της Anne Teachworth για τη θεραπεία ζευγαριών με την ίδια την Anne Teachworth και τη Phyllis Jenkins, με την οποία εκπαιδεύεται και στο Redecision. Εκπαιδεύτηκε στη θεραπεία Tραύματος και Mετατραυματικής διαταραχής (PTSD) και στη διαχείριση και θεραπεία πένθους με τη Dr. Jane Simington.

Εχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα βιωματικά σεμινάρια ποικίλων θεραπευτικών προσεγγίσεων. Στη θεραπευτική της δουλειά, έχει ενσωματώσει το διαλογισμό και τις ενεργειακές θεραπείες. Έχει εκπαιδευτεί με τη μουσικολόγο-ηχοθεραπεύτρια Ελίνα Νικολίτσα στο θεραπευτικό τραγούδι και στη χρήση της φωνής ως θεραπευτικό εργαλείο.

Έχει εργαστεί στο Surrey της Αγγλίας, στο Orpheus Centre, Κέντρο υποστήριξης ατόμων με ειδικές ανάγκες και σε Κέντρο με σεξουαλικά κακοποιημένα παιδιά μέσω της δημιουργικής απασχόλησης. Το γραφείο της βρίσκεται στους Αμπελόκηπους όπου εργάζεται με ατομικές συνεδρίες και ομάδες. Είναι εισηγήτρια σεμιναρίων σε θέματα ειδικών δεξιοτήτων (όπως αυτογνωσία, επικοινωνία, ενίσχυση ομαδικότητας) και στον επιχειρηματικό χώρο έχει πραγματοποιήσει αυτά τα σεμινάρια στις εταιρείες Νηρεύς Α.Ε., Bingo και Aristo Developers.

www.gestaltnetworkgreece.com

Advertisement

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s