Ειρήνη Γλαμπεδάκη

Η Ειρήνη Γλαμπεδάκη ξεκίνησε τις σπουδές της σε νεαρή ηλικία  ως βρεφονηπιοκόμος –νηπιαγωγός , κατόπιν γνωρίζει και εκπαιδεύεται πάνω στο θεατρικό παιχνίδι στο Κέντρο Καλλιτεχνικής και Παιδαγωγικής Επιμόρφωσης «ΣΧΕΔΙΑ» με εμψυχώτρια  την Ελένη Καραγιώργη, με το οποίο ασχολείται μέχρι και σήμερα διδάσκοντας θεατρικό παιχνίδι σε ομάδες παιδιών και ενηλίκων. Τα έτος 2002 αποφοιτά από την  Δραματική Σχολή  «ΑΡΧΗ» της Νέλλης Καρρά μετά από εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και το 2011 ολοκληρώνει τον κύκλο  σπουδών της  στην Δραματοθεραπεία στο Κέντρο Σπουδών «ΑΙΩΝ» του Στέλιου Κρασανάκη.

Έχει εργαστεί σε πάρα πολλά σχολεία σε όλη την Αθήνα  διδάσκοντας θεατρικό παιχνίδι σε παιδιά, έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις ως ηθοποιός, βοηθός σκηνοθέτη, οδηγός σκηνής και  βοηθός στην οργάνωση θεατρικής παραγωγής σε πολυεθνικό θίασο.

‘Εχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια πάνω  στην εκπαίδευση, το θέατρο, το χορό, τη μιμική, την παντομίμα, το κουκλοθέατρο, και γενικότερα την τέχνη, και σε πολλά βιωματικά εργαστήρια σε σχέση με τη θεραπεία και τις μορφές θεραπείας μέσω τέχνης, (δραματοθεραπεία, χοροθεραπεία, εικαστική θεραπεία, μουσικοθεραπεία).

Στα πλαίσια της εκπαίδευσής της  στη δραματοθεραπεία συντόνισε δύο ομάδες θεραπείας σε άτομα με ψυχωσικές διαταραχές στο Κ.Κ.Ψ.Υ Ζωγράφου και στο Κέντρο Ημέρας ΣΟΨΥ στο Βύρωνα και εργαστήρια δραματοθεραπείας σε ενήλικες με δημιουργικό στόχο.

 

 

 

Advertisement

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s